Kundaliniyoga

Min erfarenhet är att jag mår väldigt bra och blir glad av Kundaliniyoga. Jag har fått en stark kropp och mina tidigare ryggproblem är borta. Jag har blivit mycket mindre stressad och en trevligare person tror jag! Jag yogar varje dag och är så tacksam att jag har började!

Andras kommentarer

“Mitt diskbråck i nacken har försvunnit”

“Det är så bra för att stilla sinnet och alla tankar”

Gongbad

Först brukar tankarna snurra i huvudet men sen blir det plötsligt helt omöjligt att hålla några tankar även om jag skulle försöka. Det blir stilla i sinnet samtidigt som man känner vågor av ljud som “sköljer” genom kroppen. Ibland kan en obehaglig känsla komma, som sedan “sköljs” bort. Otroligt avslappnande och utrensande! Det är så härligt att spela också!

Andras kommentarer

“Man blir liksom helt stilla inombords”

“Det var som en resa, jag liksom flög runt”

“Så härligt och skönt”

Frekvensbalansering

Jag fick hjärtklappning/dubble hjärtslag efter en mycket stressande period i mitt liv. Läkaren sa att det inte var något farligt och att det skulle gå över med tiden, men det har kommit tillbaka regelbundet under perioder som är mer intensiva. Men nu, efter jag börjat med frekvensbalansering har jag inte känt något alls på många månader. Jag har också blivit av med de värsta problemen (intensiv smärta och nattsvettningar) under menstruationsperioden vilket är otroligt skönt!

Andras kommentarer

“Jag känner mig mycket starkare och piggare”

“Smärtan i ryggen blev bättre och min stressnivå gick ner jättemycket. Jag upplever ökad energi, kopplar ihop det med att stressen släppt.”