Kundaliniyoga & Gongbad för nymånen i Mrigrashira nakshatra – The Star of Searching

Söndag den 18 juni 9.30-11.30
Välkommen till ett pass anpassat för nymånen!
Nymånen den 18 juni kommer att vara i Tvillingarnas stjärntecken enligt Vedisk astrologi och i en specifik del av himlen som heter Mrigrashira nakshatra – The star of Searching (“sökandets stjärna”).
Nymånen kan locka fram viljan att “gå på jakt”! Vad jagar du efter i livet? Att vara framgångsrik? Lycklig? Harmonisk? Må bra? Känna sinnesro?
För att lyckas med vår “jakt” behöver vi ha en bra kontakt med vårt inre och vara i balans! Kanske behöver vi släppa tankarna och lita mer på våran intuition (“magkänslan”), inte ska vara så logiska och rationella hela tiden. Ett oroligt hormonsystem kan göra att vi fattar känslomässiga beslut som egentligen inte är efter vårt inre.
Vi gör ett kundaliniyogapass för att stärka intuitionen, vilar i ett gongbad som tar bort blockeningar (ca 45 min) och gör en meditation som balanserar hormonsystemet. Vi avslutar med en kopp te och frukt.
Efter passet är vi redo att gå in i den nya måncykeln i med stärkt intuition i total balans!
Anmäl dig senast den 15 juni via Boka Direkt här!
Eller via mejl: info@stoltzyoga.se
Pris: 250 kr som du swishar till 073-4241463 när du fått bekräftelse att du är anmäld. Det går också att betala med e-passi.
Om passet av någon anledning skulle ställas in får du pengarna tillbaka med swish och har du betalat med e-passi får du beloppet tillgodo.
Kostnadsfri avanmälan kan göras senast 15 juni. Vid avanmälningar efter den 15 juni debiteras hela avgiften.