Kombipass: Frekvensbalansering & Yoga i juni

Vi börjar varje pass med att göra några anpassade yogaövningar, både mjuka fysiska och andningsövningar ca 30 min. Många av yogaövningarna är hämtade från kundaliniyogan men det kommer inte att vara ett “strikt” kundaliniyogapass.
Därefter ligger du ner medan du får en grupp-frekvensbalansering med QUEX ED. Frekvensutrustningen kommer att vara igång under hela passet så även under yogan får gruppen läkande frekvenser i bakgrunden.
Frekvensbalansering bygger på kvantfysik, dvs. att allt är energi. Utrustningen hjälper kroppen att ta bort obalanser och stöttar kroppen så att den kan självläka. Uppgifter om alla personer i gruppen läggs in i utrustningen, sedan utförs en balansering på hela gruppen. Det låter kanske konstigt men det fungerar!
Det som områden som vi jobbar med frekvensutrustningen och även under yogaövningarna är:
1. Minska den mentala stressen för att deltagarna ska få: bättre sömn, mindre spänningar i kroppen som ger smärta, balans i hormonsystemet, ge större medvetenhet av dåliga vanor tex. mat, socker.
2. Balansera mage, matsmältning och stärka utrensande organ som lever och njurar. Att ha en bra mage och att de utrensande organen fungerar är en förutsättning för att må bra.
3. Balansera trauman och känslor. Ofta finns bakomliggande trauman som hänt tidigare i livet som kopplas till känslor. Dessa känslor kan resultera i obalanser och sjukdomar.
4. Motivation till förändring. Balansera energiflödet och hormonsystemet för att ge gruppens deltagare motivation och ork att göra en förändring.
Vi träffas 3 onsdagar i juni (8:e, 15:e och 22:a) kl 19.00-20.45
Under passen kommer vi jobba med punkterna ovan, det kommer att bli några av punkterna varje gång som vi fokuserar på.
Pris: Alla tre tillfällen: 900 kr.
Dropp-in pris: 350 kr.
Antal deltagare: minst 5 max 10.
Anmälan dig senast 1 juni, via Boka Direkt eller till info@stoltzyoga.se
Boka tid
Varmt välkommen med din anmälan!