Hatha yoga och Gong

En stunds avslappning, varva ned och låt kropp och sinne få en stunds återhämtning och fyll på ny energi inför helgen. Vi inleder med mjuk yoga, för att sedan ligga eller sitta och lyssna på Gong, som ytterligare hjälper oss att gå ned i varv och slappna av.
Gongarnas vibrationer har läkande effekt och tar bort blockeringar i kropp och sinne och ger dig en djup avslappning. När du går på gongbad kan du ha en intention med gongbadet. Vad vill du läka? Ett fysiskt problem, kanske en axel eller ett knä som gör ont? Eller vill du släppa taget om tankar som tar en massa energi? Kanske något du sagt som du ångrar, eller något du inte sa men att det är för sent att göra något åt det? Då kan ett gongbad vara ett bra tillfälle att släppa taget om det som inte tjänar oss längre.
Passet är på Nygatans Yoga, Nygatan 38 i Örebro. Yogamattor finns. Susanne Collgård leder yogan och Eva Stoltz spelar Gong.
Hör gärna av dig om du undrar något! Bokning ska ske via Boka Direkt. Kostnad 300 kr betalas via swish 1233 790995, bg 5220-1779 eller kontant.
www.yogakallan.com
www.stoltzyoga.se
https://www.bokadirekt.se/places/yogak%C3%A4llan-13885