Betalningsvillkor

Yoga

Yoga är en godkänd friskvårdsaktivitet. Det går bra att betala med tex. e-passi och Actiway. Ange att du vill betala med friskvårdscheckar när du anmäler dig till en yogakurs/aktivitet.

Samtliga kurser och evenemang faktureras om inget annat är angivet. Fakturan kommer via programmet Promikbook, ibland hamnar fakturan i skräpposten så titta där om du inte fått någon faktura eller hör av dig till: info@stoltzyoga.se

Anmälan är bindande och ett sista datum för kostnadsfri avanmälan är angivet i evenemanget. Till yogakurser kan du avanmäla dig fram till en vecka innan kursen börjar, vid avanmälan kortare än en vecka innan debiteras hela beloppet.

Frekvensbalansering/biofeedback

Frekvensbalansering där huvudsyftet är fysiska besvär är en godkänd friskvårdsaktivitet. Det går bra att betala med e-passi eller Actiway. I övrigt kan du betala med swish eller kontant på plats, alternativt mot faktura.

Kostnadsfri avbokning kan göras fram till 24 timmar innan den avtalade tiden, avbokningar som görs senare debiteras med hela beloppet.