Svårt med förändring?

Det är så spännande med hälsa och vår medvetenhet. Vi har ju en fysisk kropp och det är svårt att jämföra sig med andra eftersom vi inte vet exakt hur de känner inom sig. Blir du i princip alltid svullen i magen efter du har ätit så tror du att det är det normala. Så var det för mig ända tills jag fick information om att jag varken kan bryta ner laktos eller gluten så bra. Först sa min astrologilärare det när han tittade på mitt horoskop och sedan syntes det tydligt i frekvensbalanseringsutrustningen när jag började jobba med den. Mina problem har dessutom blivit mer framträdande med åldern och nu märker jag direkt om jag äter gluten eller laktos. Som tur är finns enzym som jag kan ta när jag är på kalas/fest.

 

Med min frekvensbalanseringsutrustning (QUEX-ED) kan du få reda på om du har svårt att bryta ner vissa ämnen eller om det är något du behöver äta extra av. Den är ett fantastiskt verktyg som ger mycket information om både kropp, sinne, känslor och energiflöden.

Frekvensbalansering påminner kroppen om hur den ska självläka men det är också viktigt att även du själv hjälper din kropp och gör  förändringar.

 

Hälsa och förändring!

Om du är missnöjd med din hälsa krävs en förändring, dvs. att du behöver börja med bra vanor eller sluta med dåliga.

Det kan förstås kännas jobbigt att behöva dra ner eller sluta helt att äta viss typ av mat. Men om du inte gör en förändring så kan du inte räkna med att du kommer att må bättre. De frekvenskunder som får bäst effekt av balanseringarna är de som följer råden som kommer från utrustningen.

Motion är väldigt viktigt så ett tips till dig som sitter mycket stilla är att byta ut 30-60 min stillasittande mot 30-60 min rask promenad om dagen. Eller kanske ta cykeln till jobbet istället för buss eller bil. Du kommer att uppleva en stor skillnad!

 

Träna om din hjärna

Att må bra känslomässigt är väl nästan det viktigaste för oss. Men att bryta negativa tankespiraler eller negativa tankemönster kan vara mycket svårt.

 

Varför mår så många dåligt egentligen?

Från att det vi föds får vi från olika håll till oss att vi inte ska vara nöjda. På nyheterna pratar de om den ekonomiska tillväxten, vi ska hela tiden få det bättre och tjäna mer pengar, bli rikare mm. Reklam visar att vi måste ha den senaste mobilen, ett stort och välstädat hus, en gullig hund, en tjusig bil mm. Har vi allt det så blir vi lyckade, lyckliga människor (signalerar reklamen). Men istället leder allt detta till en känsla av brist inom oss. Vi har inte tillräckligt, vi är inte värda att ha allt det där, vi måste jobba mer och få ett bättre jobb så vi tjänar mer pengar så att vi kan köpa allt det där vi tror att vi behöver. När vi väl köpt det är vi ändå inte nöjda för saker kan inte göra oss lyckliga. Känslan av brist gör att vi fortfarande känner oss fattiga och olyckliga fast vi har mer än tillräckligt.

 

Om vi istället tränar på att inse att vi har ett överflöd i livet så infinner sig känslan av tacksamhet inom oss. Vi känner oss nöjda med det vi har. Är vi i tacksamhet och känner oss nöjda så har vi inget behov av en massa lyxvaror. Givetvis behöver alla ha bra levnadsförhållanden och mat på bordet, och vi behöver också ha pengar för att kunna köpa saker men vi behöver inte alla de där dyra extrasakerna. Känner vi tacksamhet och att vi är nöjda så behöver inte livet bli en kamp om att tjäna så mycket pengar som möjligt eftersom vi redan är nöjda!

 

Bryta mönster

Att bryta tankemönster och känslor som tankarna skapar kan vara mycket svårare än att börja motionera eller förändra kosten. Inom kundaliniyogan jobbar vi bland annat med meditation för att stärka vårt neutrala sinne. Det gör att vi blir mindre reaktiva och istället för att känslostormar bryter ut inom oss kan vi förstå en situation neutralt och agera utefter det. Kundalinilyoga hjälper dig också att stärka din medvetenhet om dig själv och gör dig uppmärksamma på tex., hur pratar du med andra och med dig själv (din inre röst)? Vilka känslor finns inom dig den största delen av dagen? Varför förändras ditt känsloläge i en viss situation? Hur mår du i kropp och sinne efter en måltid?

 

I kundaliniyoga gör vi också en massa konstiga övningar, såna som vi aldrig skulle göra i vardagen. Det gör att vi enklare kan bryta vanor i vardagen, att vi är mer öppna att prova något nytt. Ju mer “knas” och utmaningar vi klarar att göra på yogamattan desto mer öppna och mottagliga blir vi för livets alla möjligheter. Dessutom blir vi bättre på att hantera utmaningarna och har lättare att vara oss själva!

 

Frekvensbalansering kan hjälpa till att bryta invanda tankemönster och känslor. Jag har fler kunder som säger att de inte blir lika arga eller oroliga längre i olika situationer och att de inte bryr sig lika mycket om vad andra tycker. Det är ett väldigt bra betyg som jag är mycket nöjd med! En frekvensbalansering ändrar inte ditt inre jag utan istället hjälper dig att plocka fram det!

 

Läs mer om olika frekvensbalanseringar här!

Korta filmer om frekvensbalansering och kundaliniyoga finns på min YouTubekanal!

 

Varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor eller vill boka en tid!

/Eva