Välkommen att yoga i vår fina studio i Örebro!

Kundaliniyoga är en yogaform där vi stärker kropp och sinne med fysiska övningar och stillar sinnet med meditationer. Övningarna kan enkelt anpassas efter utövarens förmåga! 

Yogi Bhajan* förde kunskapen om Kundaliniyoga från Indien till Västvärlden under slutet av 1960-talet. Han har vidareförmedlat ca 8 000 olika pass och meditationer.

Avslappning är en viktig del av yogan då vi tillgodogör oss effekterna av yogaövningarna. I passet finns det alltid med en längre vila på 7-12 minuter, antingen till musik eller till ljudet av gongar.

Klicka här för att komma till Stoltz Yogas YouTube kanal.

 

*Det har, under inledningen av 2020, framkommit uppgifter om att Yogi Bhajan utnyttjat personer på olika sätt. Yogi Bhajan gick bort 2004 och lämnade efter sig en organisation, 3HO. Vad som hänt i den innersta kretsen av organisationen håller nu på att utredas av en extern grupp. Att utnyttja personer är inte något jag ställer mig bakom och anser inte att det hör ihop med yoga. Vad som än kommer fram i utredningen tycker jag att de tekniker han lärde ut är fantastiska och har hjälp mig mycket. Som det ser ut nu kommer jag att fortsätta lära ut yogateknikerna.

Välkommen att boka en
Kurs hos mig