Frekvensbalansering

En frekvensbalansering (kallas även frekvensterapi eller biofeedback) visar hur din kropp och ditt sinne mår. Är ditt system i obalans kan blockeringar lösas. Den självläkande förmågan stärks och därför kan fysiska eller psykiska problem minska och till och med försvinna helt.

När du bokat kommer jag att skicka ett formulär som du ska fylla i och skicka tillbaka innan balanseringen.

Läs mer om frekvensbalansering genom att klicka här!

Ordinarie Frekvensbalansering/Biofeedback 

Den ordinarie frekvensbalanseringen rekommenderas som första balansering. Vi skannar din kropp med frekvensutrustningen (QUEX ED) som visar vad som är i obalans. Första gången utförs en genomgång av hur nivåer av näringsämnen ser ut, vilka organ som är mest stressade, känslor som påverkar, om det finns infektion i kroppen, syntetiska gifter mm. Om du har specifika symptom kan QUEX ED visa vad de kan bero på. Samtidigt som informationen samlas in utförs en balansering av obalanserna.

Efter första balanseringen får du en längre skriftlig sammanställning av balanseringen i den ingår även en lista med rekommendationer och tips om vad du själv kan göra för att hjälpa kroppen självläka. Här är ett exempel på en sammanställning från första tillfället: Exempelsammanställning.

Vid återbesök jobbar vi vidare med att balansera och stärka din kropp och ditt sinne utifrån informationen från första tillfället och av information som kommer upp under den pågående sessionen. Du får en kortfattad sammanställning från återbesöken.

Jag använder mig även av vedisk astrologi för att titta på ditt horoskop ur ett hälsoperspektiv. Horoskopet ger också information om kundens utmaningar och vad de kan bero på. Du får en kortfattad sammanställning av horoskopet vid första tillfället. För detta krävs att du fyllt i födelsetid i formuläret som jag skickar före första sessionen. En fullständig genomgång av ditt horoskop ingår inte i frekvensbalanseringen utan får bokas separat.

Balanseringen kan även utföras på distans liknande distanshealing. Du behöver inte komma hit utan är där du vill vara och vi har kontakt via telefonen före och efter balanseringen. Utrustningen hittar dig genom att jag lägger in dina uppgifter (namn, födelseplats, telefonnummer, adress mm) och ett foto.

Pris för ordinarie balansering på plats i Örebro: 1 200 kr. Tid 90 min.

Pris för ordinarie balansering på plats i Karlstad: 1300 kr. Tid 90 min.

Pris för ordinarie distansbalansering: 1 100 kr. Tid 90 min.

 

Automatisk Frekvensbalansering/Biofeedback

När du gjort minst en ordinarie balansering kan vi, utifrån informationen som vi fått, välja passande fokusområden i den automatiska balanseringsprogrammet. I detta program går det att välja specifika områden som du vill jobba med och som identifierats i en ordinarie Frekvensbalansering/Biofeedback. Detta program ger ingen information men innehåller ett stort olika fokusområden som du kan välja tex.

Generellt: Minska stress, mot åldrandeprocesser, förstärkt skönhet, ökat medvetenhet, ökad avslappning, energi-boost, stärka immunförsvar, balansera hormonsystem.

Fysiska kroppen: Mot: inflammation, skadeläkning, infektion, fibromyalgi, smärta. För: cirkulation, matsmältning, viktreducering.

Mentala funktioner: Hjärnsymmetri, förbättrad mental funktion, “superlearning”, ökad mental fokus, ta bort effekt av sociala medier, ta bort effekt av skärmtid, mental skärpa, ökad självmedvetenhet.

Känslor: Mot: trauma, depression, beroenden, PTSD, negativitet, stress i nervsystemet, acceptans av inre barn.

Spirituellt: balansera chakrasystemet, Electro Transcendental Meditation, stimulera klardrömmar, rensa energifältet, ökad intuition, ökad spiritualitet mm.

Övermedvetande: göra val av övriga program, minska effekt av 5 G, minska omgivande/miljö stress, balansera meridiansystemet, bli ett med Schumanvågorna, spirituell harmoni, jämnvikt för fritid-jobb, öka din mottaglighet.

 

Antingen väljer du vad du vill balansera, alternativt går det att låta ditt övermedvetande (superconscious) välja fokusområde genom utrustningen.

Pris för automatisk balansering på plats i Örebro: 950 kr. Tid 90 min.

Pris för automatisk balansering på plats i Karlstad: 1 050 kr. Tid 90 cmin.

Pris för automatisk balansering på distans: 850 kr. Tid 90 min.

 

EEG-Neurofeedback på plats

Kraftfull balansering av hjärna och nervsystem, det går även ner i vår undermedvetna. Programmet ger ingen information om dina obalanser men  är mycket effektiv. EEG-Neurofeedback kan enbart utföras på plats.

Pris för EEG-Neurofeedback på plats i Örebro: 850 kr. Tid 65 min.

Pris för EEG-Neurofeedback på plats i Karlstad: 950 kr. Tid 65 min

 

Betalningsvillkoren hittar du här.

 

Paketerbjudande: 5 ggr till priset av 4

Var 5:e balansering av samma sort kostar inget, detta gäller samtliga balanseringar för personer. Gäller för balanseringar inom 1 år.

 

Paketerbjudande: tre ordinarie- och två Automatiska frekvensbalanseringar

Pris Örebro: 4500 kr (ord pris 5 500 kr)

Pris för distans: 4000 kr (ord pris 5 000 kr)

Gäller för balanseringar inom ett år.

 

Paketerbjudande: tre ordinarie- och två EEG-Neurofeedback

Obs! Detta kan endast utföras på plats i Örebro.

Pris Örebro: 4 300 kr, (ord pris 5 300).

Gäller för balanseringar inom ett år.

 

Frekvensbalansering djur

Djur är oftast mer öppna vilket gör att det går lättare att rätta till deras obalanser. För djur utförs balanseringen i första hand på distans. Ibland kan omständigheter göra att balanseringen ska göras på plats. Kontakta mig i så fall.

Jag tar kontakt med ägaren via telefonen före och efter balanseringen.

Pris för distansbehandling på djur: 800 kr. Tid 70 min.

Paketpris djur: 3 ggr för 2 000 kr (ord pris 2 400).

Gäller för balanseringar inom ett år.

Betalningsvillkoren hittar du här.

 

Boka tid

Frekvensbalanseringen utförs i Almby, Örebro. Du får mer information vid bokningen.

Boka tid genom att ringa 073-4241463 eller skicka e-post till: info@stoltzyoga.se eller genom Boka Direkt (Stoltz Yoga & energi – Almby):

Boka tid

OBS! Utrustningen som Stoltz Yoga och energi använder för Frekvensbalansering/Biofeedback är utvecklad för att hjälpa kroppen och sinne att självläka och är inte på något sätt negativt. Ibland kan man uppleva en tillfällig försämring en kortare tid efter en balansering. Stoltz Yoga & energi  ansvarar inte för försämringar eller skador som kunden förknippar med frekvensbalansering/Biofeedback, dvs. du är inte försäkrad av Stoltz Yoga & energi. Alla väljer själva om de vill bli balanserade eller inte.

En film och Frekvensbalansering:

Vill du ha mer information om Eva? Klicka här!

Hela Stoltz Yogas utbud hittar du här.