Vedisk astrologi – konsultation

Genomgång av födelsehoroskop enligt Vedisk astrologi

Vedisk astrologi kalla också Jyotish – läran om ljuset. Vi tittar på vad du gjort i tidigare liv och varför du är här. Planeterna visar dina styrkor  och utmaningar i livet och vilken del av ditt liv där det är stor aktivitet just nu. Kanske har du själv någon fråga du vill ha svar på. Skicka i så fall med frågan vid bokningen.

Att förstå sig själv lite bättre ger acceptans vilket stärker självkänslan och ger mening. Du kommer att få en skriftlig sammanfattning och ditt horoskop med dig.

 

Läs mer om Vedisk astrologi här!

 

Information som jag behöver

Jag behöver födelsedag, plats och exakt tid för att läsa ditt horoskop. Det tecken som var på väg upp på himlen när du föddes kallas ascendenten. Ascendenten byts varannan timme därför behöver tiden vara så exakt som möjligt eftersom jag utgår från ascendenten när jag läser horoskop.

Om du föddes på sjukhus i Sverige så kan du vända dig till regionarkivet i det län där du föddes. De har uppgifter om din födelsetid.

Informationen behöver du skicka in minst tre dagar innan din bokade tid.

 

Jag använder mig av programmet Shri Jyoti Star 9 Pro för att ta fram ditt horoskop

 

Personlig genomgång 1 timme

Personlig genomgång av ditt horoskop, ca en timme. Du får ditt födelsehoroskop och en skriftlig sammanställning av genomgången.

Kostnadsfri avbokning kan göras fram till fem dagar innan din bokning.

För den personliga genomgången skickar du e-post till info@stoltzyoga.se eller ring 073-4241463 så bokar vi in en tid. Eller boka en tid via Boka Direkt.

Pris 800 kr

 

Personlig present  – Enklare sammanfattning av födelsehoroskop

Ge bort en personlig present!

Den består av en kortare skriftlig sammanfattning av ett horoskop utan personlig genomgång. För den här tjänsten behöver du inte boka tid utan bara mejla eller ringa och ange födelseuppgifterna.

Pris 450 kr.

 

Film: Kort beskrivning av hur man läser ett horoskop

Bild av Okan Caliskan från Pixabay