Vedisk astrologi – konsultation

Vi går igenom ditt födelsehoroskop enligt vedisk astrologi. Vedisk astrologi kalla också Jyotish – läran om ljuset. Vi tittar på vad du gjort i tidigare liv och varför du är här. Planeterna visar dina möjligheter och utmaningar i livet och vilken del av ditt liv där det är stor aktivitet just nu. Att förstå sig själv lite bättre ger acceptans vilket stärker självkänslan och ger mening. Du kommer att få en skriftlig sammanfattning och ditt horoskop med dig.

Jag behöver födelsedag, plats och exakt tid för att läsa ditt horoskop. Detta behöver du skicka in minst tre dagar innan din bokade tid. Jag använder mig av programmet Shri Jyoti Star 9 Pro för att ta fram ditt horoskop.

Den Vediska astrologin utgår ifrån planeternas faktiska positioner i jämförelse med stjärntecknen. I den Västerländska (som du kan läsa i veckotidningar) utgår man från dagjämningarna, alltså tiden. Vid vårdagjämningen går solen in i Väduren enligt det västerländska systemet, men tittar du upp på himlen och ser vart Solen är så är den fortfarande kvar i Fiskarnas tecken som är enligt det Vediska systemet.

 

Enklare sammanfattning
Pris 400 kr. Enklare skriftlig sammanfattning av ditt horoskop utan personlig genomgång. Passar bra som present att ge bort till någon. För den här tjänsten behöver du inte boka tid utan bara mejla eller ringe och ange födelseuppgifterna.

 

Personlig genomgång 1 timme
Pris 800 kr för ca en timmes personlig genomgång av horoskopet. Kostnadsfri avbokning kan göras fram till fem dagar innan din bokning.

För den personliga genomgången skickar du e-post till info@stoltzyoga.se eller ring 073-4241463 så bokar vi in en tid. Eller boka tid via Boka Direkt:

Boka tid

Film: Kort beskrivning av hur man läser ett horoskop

Bild av Okan Caliskan från Pixabay